Friday, 16 March 2012

Sapa Nak Jaga Blog Aku ?

hey stalker ,

aku stay kat asrama ,
blog aku siapa nak jaga?
facebook aku siapa nak jaga ?
twitter aku siapa nak jaga ?

#blurr = ='
siapa nak jaga semua ni ?!!?
harap facebook aku x kene hack >_<

Sunday, 29 January 2012

AJL 26 - M.Nasir , Budi Hikayat , Hafiz :DDDD

AJL 26

begitulah awan nano ,, cewahh test suara skit ,
runtuh jiwa artis yg lain bila dgr hafiz menang
semua pakai baju yg 'meletops' bling sana bling sini
tup2 ~ hafiz yg menang
kasut x pakai , bajet baju murah jer ,
tshirt & seluar track ,
sekali dtg RM 35000
itu x campur dgn anugerah vokal terbaik ,
RM 10000
cer campur ,
++++
yeah!! RM 45000
TAHNIAH !!

Saturday, 28 January 2012

San Aina

harini  huda bru follow twitter sorang akak ni
twitter dye nama san aina
akak ni comel ,
ala-ala korea,
nnt huda letak gmbr dye,
kak aina kalau singgah blog ni tinggalkan komen
dkat chatbox kay :DD

JAJA kucing aku

kesian kucing aku ,, dye sakit kaki , masuk duri x silap aku ,, :(
Jaja sabarye , nnt adik keluarkan duri tu ,
hehe :DD

Friday, 27 January 2012

Sesame Street !!








wink ~2 sesame street ,,

tweet tweet

https://twitter.com/#!/

this is my twitter ,
follow me kay ,
kalau nk huda follow twitter korang balik ,,
PLEASE LEAVE YOUR TWITTER LINK

kay bye :D

Thursday, 26 January 2012

SOMETHING U DON'T KNOW ABOUT ME

saya suka kucing
saya sayang kucing
truly
aku pernah marah sorang budak ni kat kedai makan sbb dia sepak ank kucing
5 minit jadi ustazah
mrh budak tu ,
x pasal2 mak budak tu sekali jadi pendengar 'ceramah' aku
PADAN MUKA KAU BUDAK !! mak cik jaga la ank mak cik tu kalau x nk dia kene mrh lagy kay !!

Monday, 23 January 2012

MRSM LENGGONG

yeah !! aku dpt mrsm lenggong !!
of coz la hepy but sedih jugak la
nk tinggalkan kwn aku kat SMK TMN TASIK tuu ,,
terutamanya ZULAIKHA NABILAH
dye duduk sebelah aku dlm kls
she always smile
she care about me
she my super something friend

kan bagus kalau kau dpt mrsm lenggong :(
kalau kau tuka no. handphone or pindah bagitau kat aku ,
aku nk kau jdi kwn aku utk selama-lamanya ,
WARNING :  JANGAN LUPA AKU TAU ,, KBYE :DDDDDDDD

Saturday, 14 January 2012

SMKTT

sekolah baru aku
kelas baru
cikgu baru
pengalaman baru
buku baru
barang baru
semua baru !!!
SMKTT di hati ku
mwahhaaa :DD
SMK TAMAN TASIK
I JABAR

Friday, 13 January 2012

...

assalamualaikum ..
agak lama huda dh x update blog ni ,,
jdi harap pembaca blog ni suka la kat lagu marry you versi chipmunks ni ,,
http://www.facebook.com/hudahuhu
http://www.twitter.com/hudahuhu
fb n tweet ,,