Wednesday, 30 November 2011

Webcam :)

ha!!!!!
assalamualaikum ,,,

aku nk gtau skit aku tader webcam so,,
JGN CALL AKU KAT FB !!!!!!!
klu call gak aku akn ckp ,,
syg oii aku tader webcam
perempuan jerk la ,,,
hahahaha bye2 ,,
klu aku ade webcam SATU MALAYSIA aku heboh nnt ,,
jgn risau arrr!

Tuesday, 29 November 2011

CEMBURU DALAM PERSAHABATAN :)

Jika kamu ialah :D

Sahabat lama ...

# Berterus-terang dgn sahabat baik kamu dan beritahu padanya yang kamu kurang senang dgn sahabat barunya.
# Hentikan rasa cemburu
# Cuba utk berkawan dgn sahabat baru
# Luangkan lebih banyak masa bersama sahabat baik dan sahabat lama
# Beri lebih kepercayaan kepada sahabat baik kamu

Sahabat baik yg mempunyai kawan baru ...

# Fahami perasaan sahabat lama kamu
# Terangkan perkara sebenar kepada sahabat lama kamu itu
# Kenalkan sahabat baru kamu kepada sahabat lama.Jika mereka sudah salinh mengenali, eratkan lagi  hubungan meraka berdua
# Lakukan banyak perkara yang menggembirakan bersama-sama
# Jangan bezakan antara sahabta lama dan baru

Sahabat baru ...

# Cuba utk mengenali dan memahami sahabat lama kwn kamu itu
# Jangan renggangkan hubungan sahabat kamu dengan sahabat baik nya
# Elakkan rasa cemburu
# Habiskan masa bersama-sama di hujung minggu dgn melakukan aktiviti yg berfaedah dan menggembirakan
# Jadikanlah sahabat lama sebagai sahabat baik kamu juga

~ END~

think be4 u speak ^_^

errr ,,
jgn marah aku ckp pasal hal nie ,,
kalau nk sembang ker , chat at fb ker,
fikir la dulu ape nk ckp n ape nk type ,,
ni satgi org tanye apee2 ,,
dok arrr emmm mmm aaa haaa ,,
dok x tau kat situ >_<

#sorykluakutukartopik#

anytime anywhere u can smile

hehe >_<
aku paling sukee "quotes" nie ,,
NOBODY FALLS IN LOVE WITH A FROWN  :D

blog's song ;)

assalamualaikum ,,,
huda dh tukar lagu utk blog nie so,, harap
hgpa suka la ,,
ost WINTER SONATA ,, from the beginning until now <3
it very much
<3 <3 <3

hihix :D

cute miut la kekawan aku ,,
hensem la BFF aku ,,
ni la antara kwn2 aku ,,
diaorang summe ade fb ,,
apee2 je lah
KORANG MMG SPORTING !!!!!

gud luck :)

kpd kekawan aku yg akn pergi periksa utk kelayakan ke MRSM ,,
semoga berjaya tau ,, buat elok2 ,,
yg sme lokasi dgn aku tuuuu ,,
kiter jumpe yeee nnt ,,,
syg hangpa

<3 <3 <3
u alls

my followers :D

ade jugak followers aku ,,
baru dua orang ,,
tape2 ,,
ok thanks cuz jdi followers
followers aku tuh adalah pemilik blog
#http://alyynshortstory.blogspot.com
#http:// miss-bittersweetlife.blogspot.com

thanks yau !!!

thanks kak aina shazwani ^_^ ,,,
sbb tlg huda buat blog nie ,,,
ajar mcm mana nk masukkan lagu dlm blog ,,
thank you very much
<3 <3 <3
you !!!!!

Sekolah Kebangsaan Pengkalan Aur

itulah nama sekolah tmpt aku dan kekawan ku belajar ,,,
walaupun sekolah tu dkt dgn rumah aku ,,,
baru seminggu cuti aku dh rindu dgn keletah kwn2 aku ,,,
rasa x seronok duduk kat rumah ,,
rse nk jer pegi sekolah jumpa kwn2 blajar sme 2 ,,,
so sadddd :(
rehat dkt kantin sme2
waaaaaaa !!!!!!!!
rindunyee aku dgn sume tu ,,
x lupa gak cikgu2 yg telah mengajar kami ,,
terutemanya
#cikgu habib (guru besar SKPA )
# teacher pang
# cikgu hazliza
# ustzh haliza
#cikgu zaiton 

# cikgu mustapa (guru kelas kami )
dan warga SKPA  .....
pengkalan aur HEBAT !! x3

this blog 4 ...

ALOLO ^_^
blog ni aku buat supaya aku x lupa dkt kekawan aku ,,
6 INTELEK crew ,, tahun dpn kita pergi haluan masing2 yer ,,
alam persekolahan menengah ,, hurmmm ~
kalau spe2 dpt sekolah sama ,, jgn lupa inform kat aku ,,
kalau tukar no.fon ker , pindah ker ,  bgi la alamat ngn no. baru ,,
wokeyh tu jerk aku nk ckp
BUBYE  >_<